dimarts, 15 de novembre del 2016

ETLAB (Laboratori d'Educació i Tecnologia)

L'ETLAB (Laboratori d’Educació i Tecnologia), és un espai on el professorat i l’alumnat d’Educació Infantil i Primària del Campus Terres de l’Ebre, juntament amb exalumnat i professorat dels centres educatius de la demarcació, poden interactuar amb diferents eines informàtiques, audiovisuals i dispositius mòbils amb la finalitat de conèixer el seu funcionament, i la seva utilitat didàctica i metodològica.

Penso que l'existència d'aquest tipus d'aules en els centres educatius porten molts beneficis.L'ús de la tecnologia en l'espai educatiu permet l'ús d'eines més interactives i que mantenen l'atenció dels estudiants amb més facilitat. A més, les xarxes socials i webs i les diferents aplicacions impliquen compartir punts de vista i debatre sobre les idees, el que ajuda a què els nens i adolescents desenvolupin un pensament crític en una època en què els seus cervells s'estan desenvolupant.

A més, els mestres també poden beneficiar-se molt dels avenços tecnològics a l'hora d'organitzar les classes i per explicar el temari d'una manera visualment més atractiva.Moltes activitats de les que formen part de la seva rutina diària es poden optimitzar amb l'ajuda d'aplicacions i dispositius informàtics, permetent així, que puguin dedicar més temps a la seva pròpia formació, el que a llarg termini no només els beneficiarà ells sinó als seus estudiants.

Un altre dels avantatges de l'ús de la tecnologia en l'educació és la seva flexibilitat i capacitat d'adaptació de cara al fet que els estudiants puguin seguir ritmes diferents en el seu aprenentatge. Els estudiants més avantatjats poden tenir a la seva disposició continguts addicionals i aquells que necessitin un reforç, poden recórrer a materials de suport per reforçar el que aprenen en classes.
Resultat d'imatges de ninus
Ninus
Resultat d'imatges de pizarra digital interactiva
Pissarra Digital Interactiva
   
Resultat d'imatges de wii
Wii


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada